Ιστορικό

H εταιρεία Nickalex είναι η συνέχεια της πολυετούς παρουσίας της οικογενειακής επιχείρησης Μουμτζής Ο.Ε και δραστηριοποιείται σε βιομηχανικά -ενεργειακά και υδραυλικά έργα. Στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτροπαραγωγής με χρήση της τεχνολογίας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Σ.Η.Θ. Η Nickalex και ως συμβουλευτική εταιρεία έχει την δυνατότητα να καθοδηγεί τον τελικό καταναλωτή σε τεχνικές λύσεις και επιλογές οι οποίες είναι ενεργειακά αποδοτικές και ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Βασική φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η υψηλή ποιότητα κατασκευής των έργων, η εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών, η άρτια οργάνωση και η έγκαιρη ολοκλήρωση των κατασκευών.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η  Nickalex δραστηριοποιείται και στον οικοδομικό – κατασκευαστικό τομέα στην κατασκευή έργων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, παρέχοντας άριστη ποιότητα κατασκευής, αυστηρή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και ανταγωνιστικό κόστος.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εταιρεία έχει ιδιαίτερη εμπειρία και στην κατασκευή H/M συστημάτων κτιρίων με ιδιαίτερο περιβαλλοντολογικό σχεδιασμό και βιοκλιματική προσέγγιση.  Η δραστηριότητα αυτή ενισχύεται από την τεχνογνωσία των στελεχών της σε εφαρμογή συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας

Αποστολή

Αποστολή της εταιρείας είναι η κατασκευή - διαχείριση ενεργειακών έργων με τελικό αποτέλεσμα την μείωση των θερμοκηπιακών αερίων μέσω νέων τεχνολογιών και μέσω ΑΠΕ. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η παράδοση ενεργειακών έργων στον τελικό καταναλωτή με αξιοπιστία ασφάλεια λειτουργικότητα και κυρίως την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ανθρώπινο δυναμικό

 1. image
  Φάνης Μουμτζής
  CEO / M.Sc Environmental Engineer

 2. image
  Χριστίνα Σκανδάλη
  M.Sc Architect Engineer

 3. image
  Κυπριανός Αρναούτογλου
  M.Sc Civil Engineer

 4. image
  Χρήστος Μουταφτσής
  B. eng Electrical Engineer

All rights reserved © 2022